Hele şükür...Viranşehir’de o park nihayet yapılıyor!

Hele şükür...Viranşehir'de o park nihayet yapılıyor!

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe halkına Tren Yolu Parkının ihaleye çıktığını müjdeledi.

14 Temmuz 2020 - 22:20 - Güncelleme: 15 Temmuz 2020 - 09:00

Seçimin bittiği günden bu yana parkın yapılacağı sözü verilmesine rağmen bir türlü hayata geçirilemedi. Başkan Salin Eknici, vatandaşa "Çok şükür" diyecek bir nefes aldırdı ve parkın müjdesini verdi. İlçenin Yenişehir Mahallesinde Tren Yolu olarak bilinen alanda yapılması planlanan park, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarıldı.

Konuya dair açıklama yapan İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci yapılacak park ile ilçenin rahat bir nefes alacağını söyledi. Park yapım işleri ile birlikte Kurban Bayramından sonra 21,22 ve 23 caddelerin de asfaltlanacağını ifade eden Başkan Ekinci, yapımı yılan hikayesine dönen Tren Yolu Parkının şimdiden Viranşehir halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

45 dönümlük alan üzerinde yapılacak parkın ihaleye çıkarılması için yoğun girişim ve çaba sarf ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Ekinci, ‘Herşey Viranşehir İçin’ sloganı ile hizmete devam edeceklerini, daha yeşil ve yaşanabilir bir Viranşehir için bıkmadan usanmadan çalışmalara devam edeceklerini belirtti. 

Başkan Ekinci, parkın ihaleye çıkarılmasında emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.
​​​​​​
Sosyal ve spor alanlarıyla, estetik açıdan da birçok donanımı içinde barındıracağı belirtilen parkta bisiklet parkuru, spor aletleri, koşu ve yürüyüş parkuru, havuz ile çocuk oyun grupları yer alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda