Hayrat Yardım’dan 5 bin çocuğa yardım yapıldı

Hayrat Yardım'dan 5 bin çocuğa yardım yapıldı

Hayrat Yardım Derneği tarafından 5 bin çocuğa mont, bere, atkı ve ayakkabı gibi kış şartlarına uygun set dağıtıldı.

11 Ocak 2021 - 19:00 - Güncelleme: 11 Ocak 2021 - 19:51

Yapılan çalışma hakkında açıklama yapan Hayrat Yardım Doğu Bölge Koordinatörü Abdullah Toprak, “Şanlıurfa Hayrat Yardım olarak il genelinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimize düzenli ve dönemsel yardımlar yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl özellikle pandeminin de etkisiyle insanların ihtiyaçlarının daha fazla hissedilir derecede arttığını gördük. Bu yüzden Şanlıurfa Hayrat Yardım olarak her yıl olduğu gibi bu yılda kış yardımı kampanyamız dahilinde ‘Yetim Gönülleri Isındır’ ismini verdiğimiz kampanyamızın amacı hem bu zorlu salgın sürecinde hem de kışın dezavantajlı etkisi karşısında yetim, ihtiyaç sahibi çocuklara giyim mağazamızda haftanın belirli günlerinde giyim programı yapmaktayız. Hedefimizi 5 bin çocuk giydirmek şeklinde hedefledik, bu sayıyı hemen hemen yakaladık sayılır” dedi.  

Yapılan kışlık kıyafetin içeriğiyle ilgili bilgi aktaran Toprak, kışlık kıyafetlerin içeriğinde mont, bere, atkı, ayakkabı gibi kış şartlarına uygun bir set olduğunu ifade etti.

Mağazada yapılan giyim programıyla birlikte sınır hattı boyunca çadırlarda yaşayan mülteci ailelere ve çocuklara da gıda yardımı ve giyim yardımı ulaştırıldığını aktaran Toprak, “Hamd olsun bu konuda desteklerini esirgemeyen kıymetli bağışçılarımızın desteğiyle Hayrat Yardım olarak yetim, yaşlı, engelli ve hasta ailelere kış mevsimi boyunca yardımların ulaştırılacak” sözünü aktardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda