Haliliye topu Büyükşehir’e, Büyükşehir’de Haliliye’ye...

Haliliye topu Büyükşehir’e, Büyükşehir’de Haliliye’ye atıyor.

Kentte hizmetler noktasında Büyükşehir Belediyesi topu Haliliye Belediyesi’ne, Haliliye Belediyesi’de aynı tavırla topu Büyükşehir Belediyesi’ne atıyor. Hal böyle olunca da arada kalan vatandaş mağdur oluyor.

05 Şubat 2018 - 16:41

Haliliye ilçesi sınırları içerisinde bulunan Yavuz Selim Mahallesi’ni görenler adeta şaşkına dönüyor. Öyle ki ülkenin sayılı büyükşehir kentlerinden olan Şanlıurfa’d ahalı bazı mahallelerde hizmet olmaması ve vatandaşın mağdur olması, “Büyükşehir ve Haliliye neden çalışmıyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Haliliye ilçesi sınırları içerisinde bulunan Yavuz Selim Mahallesi 1955 Sokak savaştan sonra tahrip olmuş kentleri andırıyor. Öyle ki sokakta bütün parke taşları sökülmüş ve vatandaşlar kum tepelerinin üzerinden atlayarak geçmek zorunda kalıyor.

Haliliye Belediyesi’ne ulaşan vatandaşlar ise, “Altyapı kazı çalışması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Aykome Müdürlüğünce çalışma yapılacaktır” cevabı alınıyor. Ancak aradan aylar geçmesine rağmen ne bir çalışma oldu ne de vatandaşın mağduriyeti giderildi.

Kaynak: ruha haber ajansı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda