Haliliye merkez ve kırsalda yol çalışmaları sürüyor

Haliliye merkez ve kırsalda yol çalışmaları sürüyor

Haliliye Belediyesi, Fen İşleri ekipleri merkez Konuklu Mahallesinde yol yapım çalışmalarına ara vermezken, kırsal Aşağı Koymat Mahallesinde de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

16 Temmuz 2020 - 11:20 - Güncelleme: 16 Temmuz 2020 - 11:33

Haliliye Belediyesi ‘yol medeniyettir’ şiarı ile ilçe genelinde yol yapım atağını sürdürüyor. Yol sorununun çözümü için merkez ve kırsal mahallelerde çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez Konuklu Mahallesinde yeni yol açma, yol dolgusu ve stabilize çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol yapım çalışmaları sürüyor. Ekipler bu çerçevede Aşağı Koymat Mahallesine bağlı Beyazıt mezrasında stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Merkez ve kırsalda sunulan hizmetler halkın takdirini toplamaya devam ederken, Beyazıt mezrası sakinleri yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaların yürütüldüğü bölgeleri tamamlayıp program dahilinde olan diğer bölgelerde çalışma başlatmayı hedefliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda