Haliliye’de park yapım çalışmaları devam ediyor

Haliliye'de park yapım çalışmaları devam ediyor

Haliliye Belediyesi, yürüttüğü park yapım çalışmaları kapsamında yeni park ve yeşil alanları halkın hizmetine sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede Karşıyaka Mahallesinde yapımına başlanan parklarda çalışmalar sürüyor.

19 Temmuz 2020 - 13:00 - Güncelleme: 19 Temmuz 2020 - 13:33

‘Daha yeşil bir Haliliye’ hedefi ile çalışmalarını sürdüren Haliliye Belediyesi ilçe genelinde yeni park yapımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka Mahallesinde başlattığı yeni park yapım çalışmalarını sürdürüyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye İlçe Kaymakamı Metin Esen ile birlikte bölgede yapımı devam eden yeni park alanlarında incelemelerde bulundu.  İkili burada çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

​​​​​​Karşıkaya Mahallesinde yeni parkların yapımı sürerken Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, park alanlarının sınırlarını belirleyip, üst yapı düzenlemelerini gerçekleştiriyor. Üstyapı çalışmaları kapsamında parkların elektrik ve su tesisatları ile yürüyüş alanları hazırlanırken, çalışmaların ikinci bölümünde ise mevsimsel şartlara göre yeşillendirme işlemlerine başlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda