Haliliye’de kapsamlı denetim sürüyor

Haliliye'de kapsamlı denetim sürüyor

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, semt pazarları, fırınlar, tatlıcılar, pastaneler ve gıda marketlerini denetleyip, hijyen ve salgına karşı korunma uyarılarında bulundu.

04 Mayıs 2020 - 13:00 - Güncelleme: 04 Mayıs 2020 - 19:11

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadelede tedbirleri devam ediyor. Belediyenin ilgili birçok birimi faaliyetlerini yürütürken bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde gıda satışı yapan işyerlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Pide fırını, bakkal, gıda marketleri, semt pazarları, tatlıcılar, pastane ve imalathaneleri ekipler tarafından denetleniyor.

Semt pazarlarında yapılan denetimlerde ekipler koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında esnaf ve vatandaşların ateşlerini ölçerek, maske dağıttı. Pazar yerlerine gelen vatandaşlar ayrıca ekipler tarafından girişe konulan dezenfektanlardan da ellerini dezenfekte etti.

Fırın ve pastanelerde hijyen ve gramaj denetimi yapan ekipler, gıda marketlerinde de ürünlerin son kullanım tarihleri ve fiyatlarını denetledi.

Zabıta Müdürlüğü, denetimlerin ilçe genelinde devam edeceğini belirterek, salgınla mücadele kapsamında da vatandaşlara evde kalmaları yönünde çağrılarını yeniledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda