Haliliye’de ihtiyaç sahiplerine yardımlar sürüyor

Haliliye'de ihtiyaç sahiplerine yardımlar sürüyor

Haliliye Belediyesi ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda paketlerini evlerine teslim etmeye devam ediyor.

09 Mayıs 2020 - 16:20 - Güncelleme: 09 Mayıs 2020 - 16:58

Haliliye Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda çalışmaları sürdürüyor. Koronavirüs salgının etkili olduğu bu zor günlerde bir yandan salgınla mücadele eden ekipler, diğer taraftan ise vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sosyal Yardım tesisi, vatandaşların yardımına koşuyor. Bu kapsamda belediye ekipleri merkez ve kırsal mahallelere gıda dağıtımına devam ediyor. Ekipler, son olarak merkezde Sancaktar, Bağlarbaşı, Devteşti, Ahmet Erseven, Kamberiye, Ahmet Yesevi, Süleymaniye ve Yenişehir’de kırsalda ise Dikme, Dalbaşı, Kaynaklı, Terzi,  Konak, Boncuk ve Güvenli mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine gıda paketlerini teslim etti.

Yapılan hizmetler için teşekkür eden Mahalle Muhtarı Ramazan Sağır, “Haliliye Belediyesi gıda yardımlarına geceli gündüzlü devam ediyor. Gecenin bu saatinde de ekipler gıda yardımlarını dağıtıyor. Bu hizmetlerinden dolayı başta Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve tüm ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda