Halfeti Belediye Başkanı’ndan Öcalan’a sert tepki

Halfeti Belediye Başkanı'ndan Öcalan'a sert tepki

Halfeti Belediye Başkanı Albayrak, HDP Milletvekili Öcalan’a “Vatanımızı devletimizi satmıyoruz” diyerek sosyal medya hesabından tepkide bulundu.

06 Aralık 2021 - 17:18 - Güncelleme: 06 Aralık 2021 - 19:35

Şanlıurfa’nın Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, TBMM’de yaptığı konuşmasında Halfeti Belediyesini yolsuzlukla suçlayan HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Öcalan’a sosyal medya hesabından sert eleştiride bulundu.

Albayrak, Öcalan’a ithafen “Senin gibi biz Vatanımızı Devletimizi satmıyoruz. Belediyecilikten anladığınız belediyenin araçlarıyla hendek kazmak, örgüte para aktarmak olduğu için; şimdi sana Kentsel Gelişim ve Dönüşüm desem anlamazsın… Bizi izlemeye devam et; Belediyecilik nedir belki öğrenirsin” ifadesini kullandı.

HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, TBMM’de yaptığı konuşmasında PKK elebaşı Abdullah Öcalan’nın doğum yeri olan Halfeti ilçesinde yolsuzluk yaşandığına dair açıklamada bulunmuştu.

“YANGINDAN MAL KAÇIRIRCASINA NE VAR NE YOK SATIYOR”

Öcalan, TBMM’de yaptığı açıklamasını daha sonra sosyal medya hesabından duyurarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Halfeti Belediyesi, Halfetililere ait olan arsa, arazi ne varsa alelacele satıyor. Sadece Halfeti Belediyesi mi? Şanlıurfa Belediyesinin tamamı yolsuzluğa bulaşmış durumda. Yangından mal kaçırırcasına, ne var ne yok satıyor”.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda