Güvenlik görevlisi eşini öldürüp intihara kalkıştı

Güvenlik görevlisi eşini öldürüp intihara kalkıştı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde güvenlik görevlisi Mehmet Toğrul, tartıştığı eşi Hatice Toğrul’u silahla öldürüp ardından intihara kalkıştı.

15 Şubat 2021 - 15:40 - Güncelleme: 15 Şubat 2021 - 15:48

Olay, Ceylanpınar ilçesine bağlı Ulu Cami Mahallesi’nde Toğrul ailesinin yaşadığı evde meydana geldi. İddiaya göre TİGEM’de  güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Toğrul, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gece saatlerinde eşi Hatice Toğrul ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada cinnet getiren Mehmet Toğrul, belinden çıkardığı zimmetli tabancasıyla eşine ateş açtı ve ardından ise aynı silahla intihara kalkıştı.

Silah seslerinin duyulmasının ardından çevredekiler tarafından 112 acil sağlık ekipleri ve güvenlik güçlerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde kanlar içerisinde yatan Hatice Toğrul’un yaşamını yitirdiğini belirledi. İntihara kalkışan ve ağır yaralanan Mehmet Toğrul ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Toğrul’un da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden Hatice Toğrul’un cesedi otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...