Gökhan Akyürek’ten, Şanlıufaspor için destek sözü

Gökhan Akyürek'ten, Şanlıufaspor için destek sözü

Şanlıurfalı işadamı GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, Kanal Urfa Genel Müdürü Gazeteci Ferhat Özer'e Şanlıurfaspor için müjdeyi verdi.

22 Temmuz 2023 - 21:47 - Güncelleme: 23 Temmuz 2023 - 00:33

Şanlıurfalı işadamı GKN kargo yönetim kurlu başkanı Gökhan Akyürek, Kanal Urfa Genel Müdürü Gazeteci Ferhat Özer'e Şanlıurfaspor için müjdeyi verdi.

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis'i  etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlar için Türkiye'nin tek yürek olacağı canlı yayında depremzedelerin yanında olan Şanlıurfaspor ile Viranşehir Belediyespor'a destek veren GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, Şanlıurfaspor'a destek için yeşil ışık yaktı.


Türkiye Tek Yürek Yardım Kampanyası kapsamında
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye’nin 8 ulusal televizyon kanalının düzenlediği depremzedelere yardım için ortak  yayında GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, AFAD'a 1 milyon liralık bağış yapmıştı. 

Geçen sezon Şanlıurfaspor ile Viranşehirspor'a destek veren Akyürek,  Gazeteci Ferhat Özer ile telefonda konuştu. Akyürek, her zaman olduğu gibi bu yıl da Şanlıurfaspor'a destek olacağı sözünü verdi.

Akyürek, "Şanlıurfaspor bizim canımız ciğerimizdir. Geçen yıl Şanlıurfaspor ve Viranşehirspor'a nasıl ki destek olduysak, bu yılda desteğe varız. Bu yıl yüreğimizi dağlayan deprem bölgesindeki illere başta Şanlıurfalı hemşehrilerimizin yanında olduk. Onların yardımına koştuk. Urfamızın güzide takımı Şanlıurfaspor'un yanındayım ve her zaman da hemşehrilerimin yanında olacağım" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...