Gariban babası İbrahim Toru, mezarı başında anıldı

Gariban babası İbrahim Toru, mezarı başında anıldı

Tedavi gördüğü Gaziantep'te koranavirüsten hayatını kaybeden Kanal Urfa Televizyonu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı İbrahim Toru, Anadolu Yayıncılar Derneği üyelerince mezarı başında anıldı.

15 Ekim 2020 - 09:34 - Güncelleme: 15 Ekim 2020 - 10:49

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve Başkan Yardımcılarından Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ile Mercan TV'den İskender Korkut ve Malatya Megahaber sahibi İskender Yılmaz ile meslektaşları, 25 Eylül'de koronavirüsten hayatını kaybeden iş insanı İbrahim Toru'yu mezarı başında andı.

Anadolu Yayıncılan Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Kanal Urfa'ya giderek Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Halaf Toru ve Abdurrahim Toru ile Kanal Urfa çalışanlarını ziyaret etti.

AYD Başkan Burhan, Toru'nun mezarı başında gördüğü mektubu okudu. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Burhan, bu yıl 6'ncısı yapılacak 'Anadolu Medya Ödülleri' programını İbrahim Toru anısına düzenleyeceklerini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda