Feci kazada hayatını kaybetti! Urfa’da görev yapmıştı

Feci kazada hayatını kaybetti! Urfa'da görev yapmıştı

Şanlıurfa’da bir dönem Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Bölümü’nde görev yapan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı hayatını kaybetti.

06 Aralık 2021 - 18:42 - Güncelleme: 06 Aralık 2021 - 19:32

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Bölümünde bir süre görev yapan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı, Bursa'nın Kestel ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Aynı kazada 6 kişi de yaralandı.

Kaza, Bursa-Ankara kara yolunda yaşandı. Muhammed Hıdır Dokumacı (41) idaresindeki 16 APD 858 plakalı otomobil, söz konusu kara yolunun Ümitalan mevkiinde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 16 AFK 248 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, sürücü Muhammed Hıdır Dokumacı, eşi Dilek Şen Dokumacı (38) ve çocukları Talha D. (14) ile diğer araçtaki Nesrin Ceylan (30), Emine Gaye (16) ve Muhammed Samet Doğan (17) ile soyadı öğrenilemeyen Elif (60) isimli kişiler otomobilde sıkışarak yaralandı.

Kaza üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Ayrıca itfaiye ve jandarmaya da bilgi verildi.

İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılarak çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

RADYOLOJİ UZMANININ ÖLÜMÜ URFA'DAKİ MESLEKTAŞLARINI ÜZDÜ

Harran Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Dusak ve Şanlıurfa Tabipler Odası Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı için başsağlığı diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda