Eyyübiye ilçesindeki kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi

Eyyübiye ilçesindeki kavgada ölü sayısı 3'e yükseldi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi'nde iki grup arasında 'yol verme' tartışması üzerine çıkan silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi.

21 Nisan 2021 - 12:00 - Güncelleme: 21 Nisan 2021 - 12:31

Olay, dün akşam iftara dakikalar kala saat 19.03 sıralarında ilçeye bağlı Direkli Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre gündüz saatlerinde iki kişi arasında yol verme tartışması yaşandı. Tartışma akşam saatlerinde ailelerin de karışması ile silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekiplerince hepsi de vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar nedeniyle yaralanan 12 kişi kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

YARALILAR VE SAĞLIK DURUMLARI

Yaralılardan Laim Çetin ve İbrahim Halil Çetin kaldırıldıkları Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Aliye Çetin, Emrah Catın, Şaban Çetin, Kadir Çetin, İsmail Ceylan, Yakup Catın ve Cebrail Ceylan Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Yakup Catın'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan Mehmet Hanacari, Mehmet Ali Çetin ve Halil Çetin'in ise Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

ÖLÜ SAYISI 3’E YÜKSELDİ

Bu arada Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Halil Çetin’in de doktorların yaptığı tüm müdahalalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Böylece kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükselmiş oldu.

Polis olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...