Eyyübiye’deki parke çalışmaları sürüyor

Eyyübiye'deki parke çalışmaları sürüyor

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kırsal mahallelerde parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

09 Haziran 2020 - 10:40 - Güncelleme: 09 Haziran 2020 - 11:54

Eyyübiye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kırsal mahallelerde de kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarına başlayan ekipler, Yardımcı kırsal mahallesindeki çalışmanın tamamlanmasıyla soluğu Atlıkonak kırsal mahallesinde aldı.

Yaklaşık 1,5 ay sürecek çalışmada 40 bin metre kare parke taşı döşeyecek olan ekipler, çalışmanın startını verdi. Eyyübiye Belediyesinin mahallelerinde başlattığı çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, belediyeye teşekkür etti.

Atlıkonak Muhtarı Hasan Bülbül, “Buradaki köyümüze eskiden kötü yollar yüzünden ne ambulans ne de jandarma girebiliyordu. Arabalarımız çamurdan dolayı sürekli batıyordu. Sağ olsun Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş mahallemize el attı ve ekipler çalışmaya başladı. Artık tertemiz sokaklarımız ve tertemiz mahallemiz oldu. Engelli kardeşlerimiz bile artık tek başlarına istedikleri yere kendileri gidebiliyorlar. Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan ve emeği geçenlerden razı olsun. Eskiden yollarımız berbat durumdaydı. Şuanda yollarımız süper oldu. Allah razı olsun Belediye Başkanımızdan, yollarımızın hepsini muazzam şekilde yaptı” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda