Eyyübiye’de berber ve kuaförler dezenfekte ediliyor

Eyyübiye'de berber ve kuaförler dezenfekte ediliyor

Eyyübiye Belediyesi, belirlenen kurallar çerçevesinde açılan berber, kuaför ve güzellik salonlarında hem dezenfekte çalışması yapıyor hem de esnaf ve vatandaşlara maske ve eldiven dağıtıyor.

12 Mayıs 2020 - 13:20 - Güncelleme: 12 Mayıs 2020 - 15:40

Eyyübiye Belediyesi koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Uygulanan tedbirler kapsamında uzun süredir kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonları, İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde hafta başından itibaren açılmaya başlandı.

Eyyübiye Belediyesi açılan işyerlerini hem dezenfekte ediyor hem de esnaf ve vatandaşlara maske ve eldiven dağıtımına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfekte timi, ilçedeki tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte ederken, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler de esnaf ve vatandaşlara maske ve eldiven dağıtımını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, "Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan ve Eyyübiye Belediyesi çalışanlarından razı olsun. İşyerlerimizi dezenfekte edip bizlere maske dağıtıyorlar. Bizler de kurallara uyup müşterilerimizi ağırlamaya başladık. Eyyübiye Belediyesinin hizmetlerinden memnunuz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda