Eyyübiye’de ’Aile Otağı’ açılacak

Eyyübiye'de 'Aile Otağı' açılacak

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye kazandırılacak olan ve çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği ‘Aile Otağı’nda incelemelerde bulundu.

09 Temmuz 2020 - 15:00 - Güncelleme: 09 Temmuz 2020 - 15:27

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı TOKİ Batıkent Mahallesinde geçtiğimiz günlerde temeli atılan ‘Aile Otağı’nda çalışmalar tamamlanmak üzere. Bölgede yaşayan vatandaşların gelip dinlenebilecekleri, aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri ‘Aile Otağı’ 2 kattan oluşup, toplam 450 metrekarelik kapalı alanıyla hizmet vermeye hazırlanıyor. Çalışmaların sürdüğü alanda Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Mahalle Muhtarı Salih Arpacı ile birlikte incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yetkililerden bilgi aldı.

İlçeye yeni eserler kazandırmaya devam ettiklerini belirten Kuş, “Hep ifade ediyoruz; Eyyübiye’de, Eyyübiyeli kardeşlerimize hizmetkar olmaya çalışıyoruz. İnşallah yapmış olduğumuz hizmetlerin hakkından gelmişizdir. Şuanda TOKİ Mahallemizdeyiz. Eyyübiye’ye vizyonel projeler kazandırmaya devam ediyoruz. Batıkent mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın gidip dinlenebilecekleri hiçbir sosyal tesis yoktu. Biz hemen talimatımızı verdik. Bir taraftan çocuklarımız için kitap otaklarını yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz demiştik. Kitap otakları sayımızı arttırıyoruz. TOKİ mahallemizde bir ilke imza atıyoruz. Yaklaşık 25 gün önce buranın temelini attık. 38 gün sonra buranın açılışını yapacağız dedik. Önümüzde bir iki hafta kaldı ve arkadaşlarımız çalışmalarını hummalı bir şekilde yürütüyorlar ve TOKİ Batıkent Mahallemize çok modern bir aile otağını kazandırıyoruz. Bu mahalle sakinleri buraya gelip anneleriyle, eşleriyle, çocuklarıyla güzelce vakit geçirecekler ve inşallah otak sayısını Eyyübiye’de çoğaltacağız. Şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı olsun inşallah” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda