Erdoğan’dan ekonomide yaşanan sıkıntılarla ilgili açıklama

Erdoğan'dan ekonomide yaşanan sıkıntılarla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti vekilleriyle yaptığı görüşmede ekonomi itirafında bulundu.

03 Mart 2022 - 09:52 - Güncelleme: 03 Mart 2022 - 10:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 50 milletvekiliyle parti genel merkezinde bir araya gelirken, önümüzdeki sürece ilişkin atılması gereken adımları aktardı. 

"HEPSİ BİR ANDA OLMUYOR"

Daha önce ekonomik sorun olmadığına yönelik açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bu kez itiraf geldi. 

Erdoğan, salgın ve son olarak Rusya’nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle bütün dünyada küresel ölçekte ekonomide sorunlar yaşandığını ve bunun Türkiye'ye de yansımaları olduğunu belirterek, "Yaşadığımız ekonomik sıkıntılar, içinden geçtiğimiz dönem göz önünde bulundurulduğunda, bugünden yarına çözülemiyor. Gerekli tedbirleri aldık, almaya da devam edeceğiz. Bu tedbirler yeterli mi, değil ama şartlar düşünüldüğünde hepsi bir anda olmuyor" ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLLERİNİ UYARDI

Muhalefetin ekonomiye yönelik eleştirilerine de tepki gösteren Erdoğan, "20 senedir hiçbir şey yapmadan, sanki bugün ortada bir projeleri varmış; iktidara gelecek ve sorunları çözeceklermiş gibi atıp tutuyorlar. Ama unutmayın ki sorunları çözecek olan da biziz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda