Ehliyet sınavları kentin en yoğun trafiğini yaşayan caddede...

Ehliyet sınavları kentin en yoğun trafiğini yaşayan caddede yapılıyor

Şanlıurfa'da ehliyet sınavı, kentin en yoğun trafiğinin yaşandığı ŞUTİM yanında yapılıyor. Bu durum, sürücü adaylarının ve trafiğin güvenliğini tehlikeye atıyor.

30 Eylül 2023 - 16:12 - Güncelleme: 30 Eylül 2023 - 16:46

Şanlıurfa'da ehliyet sınavları, kentin en yoğun trafiğinin yaşandığı ŞUTİM yanındaki Şutim Caddesinde yapılıyor. Onlarca sürücü kursu, aralarında tır ve otobüslerin de bulunduğu araçlarını buraya getirip sürücü adaylarını trafiğe çıkarıyor.

 Kentin tek hal pazarı olan ŞUTİM'e girip çıkan araçlar da bunların arasına katılınca trafik adeta kilitleniyor.

Sürücü adayları, sınava girmek için sabah erken saatlerde ŞUTİM'e geliyor. Bu durum, kentin zaten yoğun olan trafiğini daha da artırıyor. Sürücü adayları, sınava girmek için sıra beklerken de trafiğin akışını engelliyor.

Sürücü adayları ve sürücüler, bu durumun hem trafik güvenliğini hem de sınav güvenliğini tehlikeye attığını söylüyor. Adaylar, sınava girmek için trafikte tehlikeli manevralar yapmak zorunda kaldıklarını belirtiyor. Sürücüler ise sınav trafiğinin kentin trafiğini olumsuz etkilediğini ifade ediyor.

Bu sorunun çözümü için ehliyet sınavlarının Şutim Caddesinden başka bir yere taşınması gerekiyor. Ayrıca, ehliyet sınavlarının daha az yoğun saatlerde yapılması da çözüm olarak görülüyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda