DEVA Partisi Şanlıurfa İl Kurucu Heyeti basına tanıtıldı

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Kurucu Heyeti basına tanıtıldı

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, İl Kurucu Heyetini tanıtmak ve belgelerini vermek üzere toplantı düzenlendi.

16 Temmuz 2020 - 12:40 - Güncelleme: 16 Temmuz 2020 - 12:46

AK Parti'den ayrılan Ali Babacan'ın kurduğu DEVA Partisinde çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa'da İl Başkanlığı koltuğuna Ahmet Tüysüz'ün oturmasının ardından İl Kurucu Heyeti de belli olurken, üyelerin tanıtımı için toplantı düzenlendi.

Toplantıya DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz ve İl Kurucu Heyetinden Abdulhamid Karakeçili, Davut Seyitoğlu, İbrahim Asoğlu, Ömer Yılan, Fehime Çoban Avcı ile Sabri Yetim katıldı. 

'NİTELİKLİ İNSANLARI BİR ARAYA GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ' 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Tüysüz, önceliklerinin iyi insanları bir araya getirmek olduğunu söyledi. Tüysüz, "Şanlıurfa için bismillah deyip, yola koyulduk. İlk günden partimize gelen çok yoğun talepler var. Bu da bizim iyi ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Toplumun her kesimi bu partiyi temsil etmeye davet ediyorum. Bugün, sizlerinde ilgisi esasında doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Partimizin kuruluş felsefesinde de belirtildiği üzere ortak akıl, istişareye değer veren çözüm odaklı bir siyaset izleyeceğiz. Genç bir başkan ile yola koyulduk. Ekibimizde çok genç siyasete genç bir nesil olacak. Arkadaşlarımızdan daha önce siyaset yapmış olanlar var. Siyasete yeni başlayanlar var. Ancak hiç taviz vermeyeceğimiz şey ortak akıl ve istişare. En çok şikayet ettiğimiz, görevi ehlinden teslim etme, liyakat ilkesi. En başta taviz veremeyeceğimiz ilkelerdir. Kentimizin çok önemli sorunları, çok ciddi sorunları var. Bir şeyi eleştirirken çözüm odaklı, vatandaş odaklı olacağız. Bu yönde sizinde yapacağınız görevi çok önemsiyoruz. Haber, eşittir kayıt. Sizler esasında haberleri verirken tarafsız, objektif şekilde görev yaptığınızda gündemi belirleyen siz oluyorsunuz. Gerçek gündemi oluşturmak sizin elinizdeyse burada sizi de bir sorumluluk bekliyor. Bu yönüyle vatandaşı gerçek gündemi oluşturmaktan yana, size düşen bu görevi ehliyle yapacağınızdan hiç şüphemiz yok. Kuruluş amacımızda da belirttiğimiz üzere aslında bizim vermek istediğimiz mesaj ve istediğimiz nitelikte iyi insanları bir araya getirmeye çalışıyoruz. İyi insan, işinde de iyi insan, katılımcı, çözüm odaklı, en başta sorunları kendi sorunları gibi görür. Bu düşüncede olanları bir çatı altında birleştirmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

 



Tüysüz'ün konuşmasının ardından İl Kurucu Heyetinin yetki belgeleri takdim edildi. 

- Sabri Yetim 

- Abdulhamit Karakeçili 

 

- Ömer Yılan 

- Davut Seyitoğlu 

- İbrahim Asoğlu 

- Fehime Çoban Avcı 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda