DEDAŞ kamyonu taşlandı: 2 kişi yaralandı

DEDAŞ kamyonu taşlandı: 2 kişi yaralandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, DEDAŞ ekipleri ile çiftçiler arasında gerginlik yaşandı.

09 Temmuz 2021 - 16:00 - Güncelleme: 09 Temmuz 2021 - 16:08

Olay, Viranşehir ilçesine bağlı Matla Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Bölgede, şirket tarafından borcu olmayan abonelere yapılmak istenen jeneratör dağıtımı anında gerginlik yaşandı. Jeneratörleri taşıyan kamyon, çevrede toplanan çiftçiler tarafından taşlı saldırıya uğradı. Olaylar jandarma ekiplerinin müdahalesi ile sona ererken, taş, sopa ve yumruk saldırısına maruz kalan 2 kamyon şoförü yaralandı.

DİCLE ELEKTRİK:"GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ"

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ. Tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, yapılan kesintilerin yıllardır biriken ve Şanlıurfa ile Mardin'de toplamı 4,8 milyar lirayı geçen ödenmeyen faturalar sebebiyle olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Uzun yıllardır biriken milyarlarca liralık elektrik borçlarını ödemeye yanaşmayan bazı kesimler, son dönemde çalışanlarımıza ve kolluk kuvvetlerine karşı mukavemetlerini şiddet boyutuna taşımış durumdadır. Bize ve kolluk kuvvetlerine gösterdikleri mesnetsiz şiddetin de ötesinde, aynı kesimler, sosyal medya üzerinden organize dezenformasyon kampanyalarıyla şirketimizi karalamaya ve kendilerini mağdur göstermeye çalışmaktadır. Tüm engelleme ve saldırılara rağmen, borcunu ödemeyen ve ahlaksız yöntemleri tercih eden bu kesimlere karşı geri adım atılmayacaktır. Şirketimiz bir taraftan kamu sorumluluğu ile borçlarını düzenli ödeyen abonelerine hizmet götürmeye devam ederken, öte taraftan bu kriminal girişimlere karşı hukuki ve adli tüm imkânlarını seferber etmeye devam edecektir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...