DEDAŞ binlerce öğrenciyi Şanlıurfa’da mağdur etti

DEDAŞ binlerce öğrenciyi Şanlıurfa'da mağdur etti

Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime tabi olan Şanlıurfa'daki öğrenciler online sınavlara da elektrik kesintisi nedeniyle giremiyor. Kesintiler nedeniyle veliler de öğrenciler de tepkili...

29 Kasım 2020 - 15:00 - Güncelleme: 29 Kasım 2020 - 17:36

Şanlıurfa'da sık sık yaşanan elektrik kesintileri eğitim öğretim hayatını olumsuz etkilemete devam ediyor.

Koronavirüs salgınının ülke genelinde artış göstermesi üzerine uzaktan eğitim süresi uzatıldı. Şanlıurfa'da binlerce öğrenci online derslere tabi olurken sınavlara da online olarak katılıyor. İnternet bağlantılarının kopması, tablet eksikliği gibi sebeplerle kaliteli eğitimden uzak kalan çok sayıda öğrenci bir de üstüne elektrik kesintileri ile sınanıyor. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin kent merkezinde saatlerce süren kesintileri nedeniyle öğrenciler sınava giremiyor. Duruma tepki gösteren öğrenci ve veliler "Hafta içi, haftasonu fark etmiyor. Sürekli kesinti yaşanıyor. Artık bu kesintiler son bulsun. Dersler, sınavlar hep kesintilerle geçiyor" yorumu yaptı. 

Kesintiler sadece öğrencileri değil esnafı da mağdur ediyor. Karaköprü'de hizmet veren esnaf sabah saatlerinden bu yana yaşanan kesintiler nedeniyle iş yapamadıklarını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda