Dağ: Genç ve mücadeleci kadro kuracağız

Dağ: Genç ve mücadeleci kadro kuracağız

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Karaköprü’yü en iyi şekilde temsil edecek genç ve mücadeleci bir takım oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

23 Haziran 2021 - 08:40 - Güncelleme: 23 Haziran 2021 - 09:29

TFF 3. Lig’de geçtiğimiz sezon ligin son haftasında ligde kalmayı başaran Karaköprü Belediyespor’da, gözler yeni sezona çevrildi. Şanlıurfa’yı 3. Lig’de temsil eden Karaköprü Belediyespor, yeni sezon transfer çalışmalarına start verdi. Teknik Direktör Hüseyin Dağ’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütecek olan Karaköprü’nün, yeni sezon için 2 buçuk milyon TL bütçe belirlediği öğrenildi.

DAĞ: HEDEFİMİZ LİGİ ÜST SIRALARDA BİTİRMEK

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Yeni sezon için 25 kişilik bir kadro kuracağız. Tecrübeli ve genç oyunculardan oluşacak, koşan, mücadele eden, pes etmeyen, Şanlıurfa’yı ve Karaköprü Belediyespor’u en iyi şekilde temsil edecek bir takım oluşturmayı planlıyoruz” dedi.

Hedeflerinin yeni sezonda geçen yılki gibi sıkıntı çekmeden ligde kalmak olacağını vurgulayan Dağ, “Hedefimiz ligi en üst seviyede bitirmektir. Transferlerimiz bittikten sonra futbolcularla bir hedef koyacağız” diye ifade etti. 

Dağ, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 3. Lig’in başlama tarihini belirledikten sonra kamp programını belirleyeceklerini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...