Coşkun’dan TYT-AYT sınavı için çağrı!

Coşkun'dan TYT-AYT sınavı için çağrı!

Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, TYT ve AYT sınavlarında klimaların açılması gerektiğini ve semt pazarlarında sessizliğin hakim olması çağrısında bulundu.

17 Haziran 2021 - 09:20 - Güncelleme: 17 Haziran 2021 - 10:25

26-27 Haziran’da düzenlenecek olan TYT (Temel Yeterlilik Testi), AYT (Alan Yeterlilik Testi) tüm Türkiye genelinde düzenlenecek. Üniversiteye geçişte en önemli adımlardan olan sınavlara yüz binlerce öğrenci katılacak. Şanlıurfalı üniversite adaylarının da ter dökeceği sınav, 2 oturum şeklinde düzenlenecek. Ancak var olan pandemi nedeniyle insan ve toplum sağlığı açısından Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun almış olduğu kararlar nedeniyle toplu alanlarda klimanın açılması yasak. Şanlıurfa’da da uygulanacak olan bu kararın öğrenciler açısından olumsuz sonuçlar doğuracağını ve sınavlarına yansıyacağını belirten uzmanlar, sınav zamanı hem klimaların açılmasını hem de semt pazarlarında gürültünün en aza indirgenerek dikkat edilmesi yönünde çağrıda bulundu.

 

COŞKUN: KLİMALAR KULLANILMALI

Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun da, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda,  “TYT ve AYT sınavlarında Şanlıurfa’daki çocuklarımız için; haziran sıcaklarında klimalar kullanılmalı, pazar yerlerinde sessizliği sağlayıcı tedbirler alınmalı vatandaşlar bilgilendirilmeli ve uyarılmalı.” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda