CHP sonunda bir açık yakaladı.

CHP sonunda bir açık yakaladı.

Şanlıurfa Cumhurbaşkanını ağırlamaya hazırlanıyor. Bugüne kadar elektrik kesintisi başta olmak üzere eğitim, sağlık, tarım, ulaşım, işsizlik, alt yapı gibi sorunlarla ilgili ayda yılda bir açıklama yapan CHP, Cumhurbaşkanı için yapılan hazırlıklarda Atatürk posterinin belediye binasına asılmamasını konu edinen basın açıklaması yaptı.

24 Şubat 2018 - 11:36

25 Şubat’ta (yarın) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 11 Nisan Spor Salonunda saat 15.00'de miting, ardından da AK Parti 6. Olağan İl Kongresi gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa da günlerdir bu mitinge hazırlanıyor. Belediye hizmet alanları, bilbordlar, duraklar, refüjler pankartlarla dolduruldu. Sabit hatlardan vatandaşlar aranıp mitinge davet edildi, otobüslerde anonslar yapıldı. Parti tarafından hazırlanan pankartların dışında Büyükşehir Belediye Başkanlığı da binaya dev Erdoğan posteri ve Türk Bayrağı astı. 

Bugüne kadar vatandaşa kan kusturan elektrik kesintisi, sağlık sorunları, ulaşım gibi temel hizmet alımlarında yaşanan sıkıntılara karşı çok fazla açıklama yapmayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) de bu hazırlıklardaki bir eksikliği fark edip ses yükseltti.

CHP İl Saymanı Neşe Tanal hiçbir ilanda 'Atatürk' posteri olmadığına dikkat çekerek "İl, ilçe belediye başkanlarından tutun da bakanlarına kadar şehir içindeki bütün bilboarda yapmış oldukları reklam kampanyasında partilerinin genel başkanlarının dışında bir fotoğraf göremedik.Tek fotoğrafla kısıtlı kaldı. Son olarak da Büyükşehir belediye binasına asılan posterler arasında da göremedik. Umarız ki pazar günü yapılacak olağan kongrede ülkemizin kurulması ve yaşatılması için dillere destan mücadeleler vermiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bir fotoğrafını görürüz. Kongrelerinin şehrimize ve milletimize hayır getirmesini temenni ederiz" dedi.

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda