Ceylanpınar’da meydana gelen çatışmalardan açıklama geldi.

Ceylanpınar'da meydana gelen çatışmalardan açıklama geldi.

Ceylanpınar'da sabah saatlerinde PYD Kontrolündeki Rasulayn'dan taciz ateşi açılması sonucu bir askerin yaralanması ve ardından çıkan çatışmaya dair İlçe Belediye Başkanı açıklama yaptı.

22 Ocak 2018 - 17:45

Ceylanpınar'da sabah saatlerinde PYD Kontrolündeki Rasulayn'dan taciz ateşi açıldı ve bir askeri hafif şekilde yaralandı. Olaydan iki saat sonra Suriye tarafından yeniden taciz ateşi açıldı. Bu kez sınırda konuşlu askerler ve özel harekat timleri taciz ateşine sert yanıt verdi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla da olaylar sırasında yaptığı açıklamada, teröristler tarafından iki kez taciz ateşi açıldığını belirtti.

Asker ve polislerin gereken karşılığı verdiğini ifade eden  Atilla, "Terörist PYD/PKK'lılar tarafından askerimize taciz ateşi açıldı ve bir askerimiz hafif şekilde yaralandı. Angajman kuralları gereği askerimiz ve polisimiz anında karşılık verdiler. Daha sonra tekrar taciz ateşinde bulundular. Şu anda askerlerimiz ve polislerimiz karşılık veriyorlar. İnşallah bu itler paçavralarıyla beraber hak ettikleri çukurların içine gömülecekler. Türkiye Cumhuriyeti kuvvetli bir ülkedir. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Gereken neyse yapılacaktır." dedi.

Daha sonra Başkan Atilla, yaralı askeri hastanede ziyaret etti. Hastane başhekiminden bilgi alan başkan Atilla, yaralı askere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda