Bozova ilçesinde kaymakam değişti! İşte yeni kaymakam

Bozova ilçesinde kaymakam değişti! İşte yeni kaymakam

Bozova Kaymakamı İbrahim Halil Kazar Osmaniye'nin Bahçe ilçesine tayin olurken, yerine Ordu'nun Çamaş ilçesinde görev alan Akın Oruç atandı.

25 Kasım 2020 - 18:40 - Güncelleme: 25 Kasım 2020 - 20:31

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kaymakam değişti.

Alınan karar ile birlikte Bozova Kaymakamı İbrahim Halil Kazar Osmaniye'nin Bahçe ilçesine tayin olurken, yerine Ordu'nun Çamaş ilçesinde görev alan Akın Oruç atandı.

AKIN ORUÇ KİMDİR?

1989 yılında Çanakkale Yenice’de doğdu. İlköğrenimini 1995-2003 yılları arasında Yenice’de, orta öğrenimini 2003-2007 yılları arasında Kırklareli Fen Lisesi’nde tamamladı. 2012 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. İyi derecede İngilizce bilen Kaymakamımız evli ve bir çocuk babasıdır. 

2013 yılında kısa bir süre İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde mühendis olarak çalıştı. Ayni yıl İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak Eskişehir Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Ardından yaklaşık 2 yıl Sinop ili Durağan İlçesinde, 1 yıl Giresun ili Piraziz ilçesinde Kaymakamlık yaptı.
Kaymakamımız Sayın Akın ORUÇ 07.08.2019 tarih ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilçemiz kaymakamlığına atanmıştır. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda