Bombalı tuzak son anda engellendi

Bombalı tuzak son anda engellendi

Milli Savunma Bakanlığı Terör Örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı Bölgesinde ki tarım arazisine tuzaklamış olduğu antitank mayını tespit ederek etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

12 Haziran 2020 - 10:20 - Güncelleme: 12 Haziran 2020 - 10:31

Milli Savunma Bakanlığı Barış Pınarı Bölgesinde tarım arazilerine tuzaklanan antitank mayını etkisiz hale getirildi. Barış Pınarı Bölgesinde tuzaklanan Terör örgütü PKK/YPG, Suriye’nin kuzeyinde insanlık suçu işlemeye devam ediyor.

Bombalı araçlarla sürekli masum sivilleri hedef alan teröristler, yaz aylarının gelmesiyle Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerindeki sivillerin geçim kaynağı olan tarlaları ateşe vermeye başladı. Teröristler, ateşe verdikleri tarlaların içine de mayın veya EYP tuzaklanıyor.

Çıkan yangınlara ise siviller, Mehmetçik ve Suriye Milli Ordusu müdahale ederek söndürüyor. Bunu bilen teröristler, yangını söndürmeye çalışan köylülere, Mehmetçiklere ve Suriye Milli Ordusu unsurlarına ateş açarak zarar vermeye çalışıyor.

PKK/YPG’li teröristlerin son olarak, Barış Pınarı bölgesinde yaktıkları sivillere ait bir tarım arazisine müdahale edilerek yangın söndürüldü. Köylülerin de gayretleriyle söndürülen tarım arazisinde ise yeni tuzaklanmış bir antitank mayını tespit edildi. Tespit edilen mayın, büyük bir facia yaşanmadan ve köylüler zarar görmeden imha edildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda