Beyrut patlamasında 2 Türk vatandaşı var

Beyrut patlamasında 2 Türk vatandaşı var

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen korkunç patlamanın ardından katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulunan Türk Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl 2 Türk vatandaşının hafif yaralandığını belirtti.

05 Ağustos 2020 - 00:00 - Güncelleme: 05 Ağustos 2020 - 00:34

Lübnan'ın başkentindeki Beyrut Limanı'nda iddiaya göre patlayıcıların bulunduğu bir depoda büyük bir patlama meydana geldi. 

Korkunç patlamada ilk belirlemelere göre 63 kişi hayatını kaybederken yaralı sayısı da 3 bini aştı.  Beyrut Valisi açıklamasında Hiroşima ve Nagazaki'deki tablo ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Patlamanın ardından Türk yetkililer de yardım için hemen harekete geçip destek mesajları atarken patlamadan zarar gören Türk vatandaşlarının olup olmadığı merak konusu oldu.

Bir TV programına katılan Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl patlamada 2 Türk vatandaşının hafif yaralı olduğunu ve sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Büyükelçilik binasının patlama bölgesine 14 km. uzakta olmasına rağmen camlarının kırıldığını da belirten Büyükelçi Çakıl vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda