Beyazgül, sporcularla bir araya geldi

Beyazgül, sporcularla bir araya geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, amatör sporcularla buluştu

22 Ocak 2022 - 16:54 - Güncelleme: 22 Ocak 2022 - 17:23

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte gençlerin spora teşvik edilmesi, yetenekli sporcuların alt yapısının oluşturulması ve genç yeteneklerin keşfedilip profesyonel alanda spor aktivitelerine hazırlanmaları için Amatör Spor Kulüplerine desteklerini sürdürüyor.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Futbol Dünyası’nda maç öncesi antrenman yapan sporcularla vakit geçirdi. Hafta sonu genç sporcularla bir araya gelen Beyazgül, spora dair düşüncelerini gençlerle paylaştı.

 Genç ve yetenekli sporcular, Beyazgül’e spora verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti. 

“GENÇLERE GÜVENİYOR, BAŞARACAKLARINA İNANIYORUM”

 Gençlere her zaman inandıklarını ve bu yönde genç sporculara destek verdiklerini anlatan Beyazgül, ‘’Genç sporcularımızın azmi ve başarıları Şanlıurfa için son derece önem arz etmektedir. Şanlıurfa’dan başarılı futbolcuların çıkması için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Genç sporcuların başarıya ulaşmaları için çok fazla çalışmaları gerekmektedir. Ben burada gençlerimizin gözünde inanç gördüm gayret gördüm birlik ve beraberlik gördüm bu birlik ve beraberlikle çalışırsak sonuç alacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şanlıurfa Şube Başkanı Adnan Yükselir ise Şanlıurfa Büyükşehir Beyazgül’e amatör spor kulüplerine ve gençlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...