Baydilli’den kadın personellere büyük jesti!

Baydilli’den kadın personellere büyük jesti!

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ vesilesiyle, kurumda çalışan kadın personellerle yemekte bir araya gelerek kadınlar gününü kutladı.

08 Mart 2018 - 13:19

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kurumda çalışan kadın personelleri unutmayarak yemekte bir araya geldi. Günün anlam ve önemi nedeniyle karanfil dağıtan Başkan Baydilli, kadın personellerin kadınlar gününü kutladı. Şanlıurfalı sanatçı Mahmut Tuncer de kadın personele sürpriz yaparak etkinliğin özel konuğu oldu.

Düzenlenen programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra Başkan Baydilli’nin eşi Güler Baydilli, Sanatçı Mahmut Tuncer, Belediye Meclis Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol, AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı,  Karaköprü Belediyesi’nde çalışan kadın personeller, kültür merkezinde faaliyet gösteren usta öğreticiler katıldı.

Yemekten sonra konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kadınlara verdikleri değer münasebetiyle kadın personelle bir araya gelmek istediklerini ifade ederek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Başkan Baydilli şöyle konuştu:

Hayatımızdaki zorlukların çoğunun yükünü kaldıran kadınlar sadece bir günde hatırlanmamalıdır.  Kadınların hayatın her anında her yerde değerinin bilinmesi gerekir. Cahiliye döneminde kadınların diri diri gömüldüğü bir zamandan hep birlikte çalışarak insanlara hizmet ettiğimiz bir zamanda yaşıyoruz çok şükür. Belediyemizde yaptığınız işlerle Karaköprü’müzün yükünü kaldırdığınız gibi her alanda yükümüzü taşıyorsunuz. Cennet annelerin ayakları altındadır diyen bir dine mensup olarak kadınları her zaman baş üstünde tutmamız gerekiyor. Annelerin çocuklarına verdiği eğitim çocuğun geleceğinin şekillenmesinde çok büyük öneme sahiptir. Benim tüm kadınlardan ricam topluma, millete faydalı birer birey yetiştirmeleridir. Ben buradan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Sanatçı Mahmut Tuncer ise programa katılmak istediğini Başkan Baydilli’ye ilettiğini ve Başkan Baydilli’nin davetiyle sürpriz yaptığını söyledi. Tuncer, program için Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür ederken, kadın personellerin kadınlar gününü kutladı.

Kaynak: rha ajans

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda