Başkan Yetim ile Açıkgöz kadınları göz ardı etmedi.

Başkan Yetim ile Açıkgöz kadınları göz ardı etmedi.

Kadınların bu önemli gününü kutlayan Yetim, kadınlara yönelik şiddetin de son bulmasını temennisinde bulundular.

08 Mart 2018 - 13:34

Başkan Açıkgöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadın sorunlarının gündeme getirilmesi, tartışılması ve bu sorunlara çözüm aranması açısından ‘Dünya Kadınlar Günü’ önemli bir tarihi oluşturmaktadır.

Yüce dinimiz cenneti annelerin dolayısıyla kadınların ayakları altına seriyorken Toplumumuzun geleceğini annelerin yetiştirdiği insanlar şekillendirecektir. Bir kadının, bir annenin yüzü gülmüyorsa, kendisini değerli hissetmiyorsa, toplumdaki ve ailedeki yerine tam olarak kavuşmamışsa o toplumun huzurlu bir toplum olması mümkün değildir.

Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v) bir Hadisi Şerifinde “Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi insanlar değer verir” buyurmuştur. O nedenle kadınlar annemiz, eşimiz, hayat arkadaşımız, meslektaşımız olarak her zaman en çok saygıya, sevgiye layık olan, toplumumuzun en önemli bireyleridir. Bu duygularla, başta şehit analarımız olmak üzere şefkat ve özveri kahramanı kadınlarımızın; Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum.” Dedi

Başkan Yetim de mesajında şu ifadelere yer verdi:“Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır. Toplumun her kesiminde yer alan başarı gösteren kadınlarımızı takdir ediyorum. Özellikle ülkemizde son yıllarda kadına yönelik şiddetteki dikkat çeken artış toplumun her kesimini rahatsız etmektedir. Bizleri dünyaya getiren, büyüten, bizlere kişilik ve şahsiyet kazandıran kadınlara yönelik bu tutumun son bulmasını için dua ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfalı kadınlar olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Kaynak: rha ajans

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda