Başkan Çelik’e yönelik manipülasyona karşı tepki

Başkan Çelik'e yönelik manipülasyona karşı tepki

Şanlıurfa İhtisas Gıda İmalatçılar Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik'in üyelerine dağıtmak üzere Haliliye Belediyesi'nden teslim aldığı yardımları kendisi almış gibi gündeme getiren İyi Parti Şanlıurfa İl Başkanına sert tepkiler geliyor.

26 Mart 2021 - 23:40 - Güncelleme: 27 Mart 2021 - 09:40

İyi Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı'nın yaptığı yanlış paylaşım tepkileri de beraberinde getirdi.

Koronavirüs salgının yayıldığı dönemde tedbirler kapsamında işyerlerinin kapanmasının ardından Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatları ile esnafa yardım yapıldı. Maddi durumu kötü olan esnaflar ilgili Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilciliklerinin aracılığı ile belirlendi ve yardımlar dağıtılmak üzere dernek, kooperatif yada STK başkanlarına teslim edildi. Şanlıurfa İhtisas Gıda İmalatçılar Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik de yardımları teslim almaya geldiğinde kısa bir video çekildi ve videoda mizah amaçlı kendisine "Altınızda son model jiple gelmişsiniz" sözüne binaen "O fakirlerden birisi de benim" dediği anlar yer aldı. Video İyi Partili Başkan Çakmaklı tarafından "Pandemi nedeni ile yapılan yardımlar fakire değil yandaşa yapılyor. Son model aracı ile gıda yardımı alıyor. Bu da AKP'lerin fakiri.... #MilletAçSarayTok" sözleriyle paylaşıldı.

Başkan Çelik paylaşıma "Şahsıma yönelik yapılan tüm asılsız algılara inat, rabbim güç kuvvet verdikçe, Şanlıurfa'mızı sanayi şehri yapana kadar, işsizlige son verene kadar durmadan, yorulmadan baş koyduğum yoldan vazgeçmeyeceğim. Şanlıurfa ticaret merkezi olacak" yanıtını verdi. 

İyi Partili Başkana tepkiler, Başkan Çelik'e de destek mesajları gecikmedi.

BAŞKAN ALTUN: PAKETLER İMZA KARŞILIĞI DAĞITILDI
Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun yardımları imza karşılığında aldıklarını dile getirerek belgeleri paylaştı ve yapılan paylaşımın gerçeği yansıtmadığını belirterek "Sayın Fedai Başkanım. Keşke bu paylaşımı yapmadan önce konunun özünü benden öğrenseydiniz. Kureyşi Çelik kendine birşey almadı. Haliliye Belediyesi pandemiden etkilenen kantinci üyelerimize sosyal belediyeciliğin gereğini yaptı. Gıda paketleri hepsi Kantincilere imza karşılığında dağıtıldı. Haliliye Belediyesi de, Kureyşi Çelik de masumdur" dedi. 

BAŞKAN KUŞ: KUREYŞ BAŞKANININ MEMLEKET SEVDASINA ŞAHİDİZ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da Başkan Çelik'e desteğini açıklayarak "Memleketim için taş üstüne taş koyan herkesten Rabbim razı olsun. Kureyş Başkan sizin duruşunuzu, memleket sevdanızı biliyor ve şahitlik ediyoruz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı.

AKBAŞ: LATİFEYİ GERÇEKMİŞ GİBİ PAYLAŞMAK ÜZDÜ

Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) eski Başkanı Faruk Akbaş da yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 "Birileri Fedai Çakmaklı başkanıma yanlış bilgi vermişler. Sn. Kureyşi Çelik başkanım bizimle birlikte sürekli yardim faaliyetlerinin içinde olup, hayır işleriyle uğraşan bir kardeşimizdir. Arkadaşlar arasındaki bir latifeyi gerçek diye paylaşmış olmak bizi üzmüştür."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda