Başkan Canpolat’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Canpolat'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

09 Ocak 2022 - 14:46 - Güncelleme: 09 Ocak 2022 - 16:19

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Mehmet Canpolat mesajında, şu ifadeleri kullandı:

“Kalem ve kağıdın kutsallığına halel getirmeden hayatlarını mütemadiyen sahada geçiren gazetecilerimizin, gerçeğin peşindeki aziz mücadelelerini yürekten takdir ediyorum.

Adil şahitler olarak kalemini hiçbir paye için bükmeden, icra ettikleri görevin bilincinde olan değerli gazeteciler, halkın ve hakkın izinde bu onurlu mesleği sürdürmektedir. Bu gayretleriyle sadece ve sadece hakikatin ortaya çıkması açısından verdikleri mücadelenin kutsal olduğuna inanıyoruz. Bağımsız ve bağlantısız bir şekilde mevzilerini hiçbir iltimasa kurban etmeyen gazetecilerimiz, kamuoyunun nöbetçi muhafızları gibidirler. Özellikle kamuoyunun doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde, ülkemizde, bölgemizde ve ilimizdeki gelişmelerin doğru şekilde algılanıp, yorumlanmasında gazetecilerin önemli rolü bulunmaktadır. Bu vesileyle yazılı, görsel ve interaktif ortamlarda halkımızın gözü kulağı olan, alın teri, onuru ve meslek etiğiyle kamuoyunun sesi olan bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...