Aziz Kutluay hocanın durumu iyiye gidiyor

Aziz Kutluay hocanın durumu iyiye gidiyor

Şanlıurfa'nın Aziz Hocası Koronavirüsle savaşıyor.

05 Ağustos 2020 - 23:38 - Güncelleme: 05 Ağustos 2020 - 23:44

Şanlıurfa'da yıllardır Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'nde yardıma muhtaç vatandaşların gönlünde taht kuran Abdulaziz Kutluay, geçtiğimiz günlerde tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgınına yakalanmış, evde gördüğü tedavisi sırasında durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılıarak tedavisine yoğun bakımda devam edilmekteydi.


Ailesinden ve tedavi gördüğü hastaneden  alınan bilgilere göre yoğunbakımda tedavisi süren Şanlıurfa'nın Aziz hocasının sağlık durumunun iyiye gittği, önümüzdeki günlerde tedavisine yoğun bakım dışında özel odasında devam edeceği bilgisi paylaşılmıştı. Ancak bugün bazı haber sitelerinde yer alan ''Aziz hoca'yı kaybettik'' başlıklı haberler Abdülaziz Kutluay'ın ailesini ve sevenlerini derinden üzdü.

Teyit ettirmeden yapılan haberler sonrası sosyal medyada bu haberlere Aziz Hoca'nın sevenleri ve arkadaş çevresi tepki gösterdi. Böylesi hassas dönemlerde alınan her bilginin teyit ettirilmeden paylaşılmasının geri dönüşü olmayan sonuçlara neden olabileceğini de düşünerek ve Koronavirüs ile mücadelede moral ve motivasyonun ne denli önemli olduğu da unutmayarak dikkat dilmesi gerekmektedir.


Şanlıurfa'nın sevdiği ve duasıyla yanında olduğu namı değer Aziz Hoca'nın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve önümüzdeki günlerde normal odaya alınacağını sevenleriyle paylaşmak istiyoruz.

Abdülaziz Kutluay için bu süreçte yapılabilecek en önemli şey onun için dua etmektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda