ASRİAD Şube Başkanından çağrı: Urfa en cazibe il!

ASRİAD Şube Başkanından çağrı: Urfa en cazibe il!

ASRİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Serkan Arıcı, Şanlıurfa'nın teşvikleri ile yatırımlar için en cazibe il olduğunu belirtti. Arıcı, yerli ve yabancı yatırımcıları bu fırsatlardan faydalanması için Şanlıurfa’ya davet etti.

02 Eylül 2020 - 17:00 - Güncelleme: 02 Eylül 2020 - 17:23

Resmi Gazete’de yayımlanan "Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararı" ile cazibesini koruyan Şanlıurfa’ya yeni yatırımlar bekleniyor.
ASRİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Serkan Arıcı, "Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan şehri, 6. Bölge teşvikleri ile geçtiğimiz yıllarda aldığı yatırımlarla bölgenin şampiyonu olmuş ve yeni teşvik düzenlemesindeki değişiklikler ile tekrar yerli ve yabancı yatırımların gözdesi haline gelmiştir" diye konuştu. 

Arıcı, "Kamu, kurum ve kuruluşların, yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının yatırımcılar için şartların hazır hale geldiğini her ortamda deklare ederken, bizde ASRİAD ailesi olarak yatırımcıları Urfa’mıza kazandırmak adına her türlü girişim ve desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim. Böylesi güzel teşvik ve avantajları bulunan şehrimize gelecek olan yatırımcılarımıza her konuda ön ayak olacağımızı buradan ifade ederken, Şanlıurfa’ya pozitif ayrımcılık sağlayan devlet büyüklerimize teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda