Annesini öldürdü, babasını yaralayıp kaçtı

Annesini öldürdü, babasını yaralayıp kaçtı

Karaköprü’de madde bağımlısı olduğu ileri sürülen şahıs, annesini silahla vurarak öldürdü. Olayda baba da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Anne ve babasını vuran genç, binanın bodrum katında gizlendiği yerde yakalandı.

24 Şubat 2022 - 09:54 - Güncelleme: 24 Şubat 2022 - 12:34

Olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi Akpıyar Mahallesi 404. Sokakta saat 08.30 sularında meydana gelmişti.

İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen İbrahim Halil Badıllı, ailesiyle tartışma yaşadı. Madde bağımlısı şahıs, 76 yaşındaki annesi Hanife Badıllı ve 81 yaşındaki babası Emin Badıllı'yı silahla vurdu. Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri yaptığı kontrollerde anne Hanife Badılı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Baba Emin Badılı ise ambulansla hastaneye götürüldü. Baba Emin Badıllı'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Emniyet ekipleri, kanlı olayın ardından zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, anne ve babasını vuran İbrahim Halil Badıllı'yı binanın bodrum katında gizlendiği yerde yakaladı. Mahallelinin genci linç etmek istemesi karşısında polis ekipleri zanlıyı çelik yelek giydirerek olay yerinden uzaklaştırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...