Akçakale Belediyesi Basın Müdürlüğü’nde yeni dönem

Akçakale Belediyesi Basın Müdürlüğü'nde yeni dönem

Akçakale Belediyesi 3 farklı birimi tek çatı altında toplayarak Kültür, Basın ve Proje Müdürlüğü’nü hizmete sundu ve müdürlük görevine de tecrübeli isim Yahya Doğan atandı.

07 Şubat 2021 - 13:40 - Güncelleme: 07 Şubat 2021 - 13:47

Halka hizmet noktasında örnek belediyecilik sergileyen Akçakale Belediyesi yenilenmeye ve hizmetlerini genişletmeye devam ediyor.

Akçakale Belediyesi Başkan Yalçınkaya’nın talimatları ile halka hizmetin daha kolay ve hızlı sağlanması için kurumsallaşması hak ettiği düzeye getirilen belediyede son olarak 3 farklı birim “Kültür, Basın ve Proje Müdürlüğü” adı ile tek çatıda toplanarak hizmete sunuldu. Kültür, Basın ve Proje Müdürlüğü’ne de bugüne kadar çalıştığı kurumlarda başarıları ile bilinen Yahya Doğan getirildi.

 

Yahya Doğan Kimdir?

1990 yılında Şanlıurfa ili Haliliye ilçesinde doğdu. Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi ve ardından Atatürk Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümlerinden mezun oldu. Harran Kaymakamlığı İlçe Proje Koordinatörü, Aile Destek Merkezi Koordinatörlüğü, Kaymakamlık Sosyal Tesisler Müdürlüğü, Kümbet Otel Müdür Yardımcılığı, Şanlıurfa Valiliği Valilik Destek Ofisi Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. 15 Ocak 2021 tarihi itibariyle Akçakale Belediyesi Kültür, Basın ve Proje Müdürü olarak göreve başlayan Doğan; iyi düzeyde İngilizce ve Arapça bilmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda