Akçakale Belediye Başkanına plaket verildi.

Akçakale Belediye Başkanına plaket verildi.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde nöbet değişime giderken devrilen araçta şehit olan Mehmetçikleri arama çalışmaları için belediye araçlarını seferber eden Belediye Başkanına Tuğgeneral teşekkür plaketi verdi.

23 Şubat 2018 - 14:32

20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı ziyaret etti.Tuğgeneralin ziyaretine 3.Hudut Tabur Komutanı Piyade Albay Cengiz Hüner ve Akçakale 2.Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay Ufuk Küçük de eşlik etti.

Ziyaret kapsamında, nöbet değişime giderken devrilen araçta şehit olan Mehmetçikleri arama çalışmaları için belediye araçlarını seferber eden ve çalışmalara bizzat katılan Belediye Başkanı Ayhan'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Her zaman askerlerimizin yanında olduğunu ve her an desteklerini sürdüreceğini belirten Başkan Abdülhakim Ayhan, vatanı korumak pahasına canlarını siper eden şehitlerimize de Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletimize baş sağlığı dileklerini iletti.Başkan Ayhan, “Tüm Mehmetçiklerimiz bizim evlatlarımız. Duşlarımız onlarla. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Akçakale’de 2’nci Hudut Tabur Komutanlığına bağlı 4’ncü bölükten nöbet değişimi için Yeşiltepe Karakolu’na giden 4 askerin içerisinde bulunduğu ZPT aracı, bölgedeki sağanak yağış nedeniyle Koçar Deresi’nin taşması sonucu devrilmişti. Haberi alır almaz belediyenin tüm araçlarını arama-kurtarma çalışması için seferber eden Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ekiplerin başından bir an olsun ayrılmayarak arama çalışmalarına bizzat katılmış ve 12 saat sonunda askerlerimize ulaşılmıştı.

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda