Afrin operasyonuna Gaziler Derneği’nden destek

Afrin operasyonuna Gaziler Derneği’nden destek

Şanlıurfa Gaziler Derneği Türk Silahlı Kuvvetleri’nin geçtiğimiz günlerde sınırdaki terör unsurlarını temizlemek için başlattığı Afrin-Zeytin Dalı operasyonuna destek verdi.

25 Ocak 2018 - 10:29

Şanlıurfa Gaziler Derneği bugün dernek binasında toplanarak bir basın açıklaması yaptı. Gaziler yaptıkları basın açıklamasıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Afrin-Zeytin Dalı operasyonuna tam destek verdi.

ARSLAN: UNUTMAYIN Kİ BU MUHARİP GAZİLER HER ZAMAN YANINIZDADIR, SİZİN ARKANIZDADIR

Gaziler Derneği Başkanı Hasan Arslan, muharip gaziler olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her zaman yanın olduklarını ifade etti. Arslan, “Dünyanın ayağa kalktığı, karşımızda durduğu Afrin harekâtı başlamıştır. Kahraman Türk ordusu oraya emin adımlarla ilerliyor ve olduğundan daha çabuk ilerliyor. Kahraman Türk askeri unutmayın ki bu muharip gaziler her zaman yanınızdadır, sizin arkanızdadır. Tüm bunların duaları sizinle birliktedir. Biz dost görünen Batı’daki devletler, bizi çok beklettiler ve bizi çok oyaladılar. Hemen yanı başımızda dün Kilis’te bir camiye bomba atacak kadar kanı bozuk, Türkiye’ye karşı düşmanlık besleyen bu şer odaklarını kahraman Türk ordusu yerle bir edecek. Bizim istediğimiz onlardan şudur. Sadece Afrin’de değil Münbiç’e de gidecekler, Münbiç’in etrafındaki köy ve kasabaları tertemiz edip, aradaki o koridoru tertemiz edip Suriyeli vatandaşlara orayı teslim edecekler. Bundan dolayı biz sayın ordumuzun, kahraman askerlerimizin, komutanlarımızın arkasındayız, yanındayız. Cenabı Allah yar ve yardımcıları olsun, yolları açık olsun” dedi.

Kaynak: ruha haber ajansı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda