5. Yeşil Hayat Resim Çalıştayı Sergisi açıldı (EK)

5. Yeşil Hayat Resim Çalıştayı Sergisi açıldı (EK)

Şanlıurfa’da 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında 5. Yeşil Hayat Resim Çalıştayı Sergisi açıldı.

04 Mart 2021 - 18:00 - Güncelleme: 04 Mart 2021 - 19:29

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve Bozova Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile düzenlenen 5. Yeşil Hayat Resim Çalıştayı Sergisi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü giriş katında düzenlenen programla açıldı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, Bozova Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sait Boybay ve çok sayıda davetli katıldı. Sergiyi gezen davetliler, sanatçı ve kursiyerlerin yapmış olduğu eserleri büyük beğeni ile inceledi.

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Çelik, sergide emeği geçen herkese teşekkür ederek, vatandaşları sergide sergilenen eserleri görmeye davet etti.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer ise, sergiyi hazırlama aşamasında büyük emek verildiğini belirterek, “Üniversiteden akademisyenlerle, Yeşilay kurumumuzla, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ve anne babalarla, öğretmen arkadaşlarımızla hep beraber bir çalıştay gerçekleştirdik. Bu çalıştay da çok doğal bir ortamda Bozova ilçemizin Halk Eğitim öncülüğünde gerçekleşti. Bunun ürünlerini bugün burada hep birlikte görüyoruz” dedi.

YAPICIER, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yeşilay’ın kuruluşunun yıldönümü olduğuna dikkat çeken Müdür Yapıcıer, şu ifadelere yer verdi:

“Yeşilay’ın kuruluşu malum yaşayan 101 yıllık tarih içinde insanların her türlü kötü alışkınlıklardan kurtulmasını, geçlerimizin geleceğinin kurtarılması her türlü kötü bağımlılık ile mücadele edilmesi noktasında kuruluşumuzun yaptıkları ve bundan sonra yapacakları göz önünde. Bu konuda duyarlılığı arttırma konusunda yeni bir dikkat ve yeni bir bakış açısıyla sürece bakmak için böyle bir çalıştay düşünüldü.  Bu çalıştay sonucunda böyle çalışmalar ortaya çıktı. Anne baba nezdinde duyarlılık konusu ele alındı öğrenciler, öğretmenler ve üniversiteden hocalarımızın katılımıyla gerçekleşti. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız bu şekilde devam edecek, geçen sene 4’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu sene de 5’incisini gerçekleştirdiğimiz güzel çalışmalar oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda