’Tehdit ediliyorum’ dedi ve suç duyurusunda bulundu...

'Tehdit ediliyorum' dedi ve suç duyurusunda bulundu...

"Şanlıurfa Akçakale’deki usulsüzlüklerin üzerine gittiğim için Bakan’ın göreceği şekilde tehdit ediliyorum” diyen Şanlıurfalı Milletvekili Mahmut Tanal, suç duyurusunda bulundu.

26 Ekim 2020 - 13:24

Akçakale Belediyesi’nde bazı usulsüzlüklerin yaşandığını öne süren ve bu iddiaları sosyal medya hesabından duyuran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Şanlıurfalı Mahmut Tanal paylaşımlarını sürdürüyor.

Vekil Tanal, Akçakale ile ilgili ortaya attığı iddialar sonrası, soyadı Yalçınkaya olan ve başka farklı hesaplardan tehdit mesajları aldığını iddia etti. Sosyal medya hesabından aldığı tehdit mesajlarını paylaşan Vekil Tanal, “Bir vekili böyle tehdit eden Şanlıurfa halkına neler yapmaz…” dedi.

Tehdit mesajları sonrası, mesajların atıldığı hesabın kapatıldığını da belirten Tanal, aldığı ekran görüntüleriyle yasal işlem başlatacağını duyurdu.

İşte Vekil Tanal’ın paylaştığı o mesajlar;

1- Şanlıurfa Akçakale’deki usulsüzlüklerin üzerine gittiğim için Bakan’ın göreceği şekilde tehdit ediliyorum. Bir vekili böyle tehdit eden Şanlıurfa halkına neler yapmaz..

2- Ne hikmetse tehditçi trolün tek bir takipçisi var, o da elinden keleş düşmeyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın Göç İdaresi personeli yeğeni M. Y… Bu tehditlere pabuç bırakmayız.

3- Akçakale Belediyesi’nde yaşananların binde biri muhalefetin elindeki bir belediyede yaşansaydı, çoktan kayyum atanmıştı.

4- Şanlıurfa Akçakale'de yaşananları ifşa ettiğim için “ÖSO keleşi” diye başlayıp beni tehdit eden şahıs, hesabını kapatarak kurtulacağını sanıyor. Kayıtları aldık. Hukuki süreci başlatacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...