Urfa’da bir okulda taciz iddialarında flaş gelişme!

Urfa'da bir okulda taciz iddialarında flaş gelişme!

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bir okulda öğretmenin öğrencisine taciz iddiası ile ilgili Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığından açıklama geldi. Açıklamada öğrenci ve ailesinin şikayetten vazgeçtikleri ve gerekçesi duyuruldu.

11 Temmuz 2020 - 22:40 - Güncelleme: 11 Temmuz 2020 - 23:36

Şanlıurfa Bozova ilçesinde bir lise müdür yardımcısının öğrencisini taciz ettiği yönündeki bazı sosyal medya paylaşımlarında ve haber sitelerinde yer alan iddialarla ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada söz konusu olayla ilgili olarak Bozova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ve 08/01/2020 tarihinde fezleke ile gönderilen soruşturma dosyası kapsamında 16/01/2020 tarihinde iddianame düzenlenerek şüpheli hakkında kamu davası açıldığı belirtildi. 

"ÖĞRETMENİNE KIZDIĞI İÇİN..."

Dava sürerken mağdurun ve ailesinin şikayetlerinden vazgeçtiği şu sözlerle açıklandı:

"Şanlıurfa 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava dosyası kapsamında mağdur müşteki ile anne ve babasının 10/07/2020 tarihinde mahkemeye gönderdikleri dilekçede; ’mağdurun öğretmenine kızdığı için bu tür iddialarda bulunduğunu, öğretmeninin kendisine yönelik rahatsız edici bir davranışının bulunmadığını, şüpheliye kızdığı için bu şekilde söylemlerde bulunduğunu ve bu durumdan dolayı pişman olduğunu’ belirttikleri ve şikayetlerinden vazgeçtikleri anlaşılmıştır.  
​Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda