Kahramanmaraşspor :1 Şanlıurfaspor :3

Kahramanmaraşspor :1 Şanlıurfaspor :3

Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraşspor karşısında ilk yarıyı 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen maçtan 3-1 galip ayrıldı.

14 Şubat 2021 - 16:00 - Güncelleme: 14 Şubat 2021 - 16:37

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 23’üncü haftasında Kahramanmaraşspor’a konuk oldu. Üst üste kazandığı Sancaktepe ve Amedspor maçlarıyla ligde kalma yolunda umutlanan Şanlıurfaspor, Maraş maçına da 3 puan parolasıyla çıktı.

İki takımın da kontrollü başladığı maçın 45’inci dakikasında, Kahramanmaraşspor Doğanay Kılıç’ın kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Şanlıurfaspor fırtınası esti. Beraberlik golü için rakip kaleye pozisyonlar geliştiren Sarı-Yeşilliler, aradığı golü 70’inci dakikada Fevzi Özkan’la buldu ve skor 1-1 oldu. Bu dakikalardan sonra rakip kaleyi abluka altına alan Urfaspor, 75 ve 79’uncu dakikalarda Can Erdem’in attığı gollerle 3-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol çıkmayınca Şanlıurfaspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.

ŞANLIURFASPOR SON SIRADAN KURTULDU

Bu galibiyetin ardından  puanını 14’e yükselten Sarı-Yeşilli ekip, en alt sıradan kurtulmayı başararak 17’nci sıraya yükseldi.

BİHA 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...