Hekimoğlu Trabzon :6 Şanlıurfaspor :2

Hekimoğlu Trabzon :6 Şanlıurfaspor :2

Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı Hekimoğlu Trabzon’a 6-2 yenildi. Önceki haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla alt sıradan kurtulan Sarı-Yeşilli ekip, bu ağır yenilgiyle yeniden ligin dibine demir attı.

24 Şubat 2021 - 15:40 - Güncelleme: 24 Şubat 2021 - 17:56

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 25’inci haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Hekimoğlu Trabzon’a konuk oldu. Trabzon karşısında kötü futbol ortaya koyan Sarı-Yeşilli ekip, sahadan 6-2 yenik ayrıldı.

Maça iyi başlayan Hekimoğlu Trabzonspor,  26’ncı dakikada savunmanın yaptığı hatadan faydalanan Batuhan Karadeniz’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol çıkmayınca ev sahibi takım, soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya da damga vuran taraf yine Hekimoğlu Trabzon oldu. Karadeniz ekibi, 51 ve 52’nci dakikalarda Batuhan Karadeniz’in golleriyle durumu 3-0 yaptı. Bu dakikalardan sonra atağa çıkan Urfaspor, 57’nci dakikada Emre Gedik’in golüyle farkı 2’ye indirdi. Fakat Trabzon temsilcisi, bu gole 62’nci dakikada Oğuz Kocabal’ın golüyle karşılık vererek skor tabelasını 4-1 olarak değiştirdi. Teknik Direktör Cüneyt Biçer’in öğrencileri, her ne kadar 69’uncu dakikada Onur Kolay’ın golü ile skoru 4-2 yapsa da, 77’de Burhan Eşer ve 85’te Musa Aktaş’ın meşin yuvarlağı filelere göndermesiyle sahadan 6-2 ayrılan taraf oldu.

        

LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI

Şanlıurfaspor, bu mağlubiyetin ardından 14 puanla yeniden ligin dibine demir atmak zorunda kaldı. Hekimoğlu Trabzon ise puanını 45’e yükselterek 2’nci sırada yer aldı. Küme düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor, önümüzdeki hafta ise sahasında Uşakspor’u konuk edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...