Bakan Mehmet Kasapoğlu o görüntülere kayıtsız kalmadı

Bakan Mehmet Kasapoğlu o görüntülere kayıtsız kalmadı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde korona virüsü fırsat bilerek bir beden eğitimi öğretmeninin aracılığıyla tenisle tanışan köylülere Bakan Mehmet Kasapoğlu'ndan müjde geldi.

28 Aralık 2020 - 23:08 - Güncelleme: 29 Aralık 2020 - 09:20

Viranşehir'e 90 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli Sarıbal Mahallesi sakinleri, yeni tip (Kovid-19) nedeniyle köylerinden pek çıkamayınca boş zamanları için farklı arayışlara geçti. Viranşehir ilçesinde bir ortaokulda 4 yıldır beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Yusuf Avcıbaşı, köylülerin bu zamanlarını sağlıklı ve kaliteli bir şekilde değerlendirmesi için onları spora yönlendirmeyi amaçladı. İlk önce voleybol oynamaya başlayan mahalle sakinleri, pandemideki artan vakaların ardından sosyal mesafeye uygun olan tenis sporu ile tanıştı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde beden eğitimi öğretmeni sayesinde tenisle tanışan ve kendi imkanlarıyla yaptıkları toprak kortta yöresel kıyafetleriyle raket sallayan köylülere tesis sözü verdi.

Kasapoğlu, "Şanlıurfa Viranşehir'deki görüntüler beni çok mutlu etti. İnşallah köyümüzdeki eksikleri en kısa sürede tamamlayıp, çiçeği burnunda sporcularımızla güzel bir turnuva düzenleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda