AK Parti İlçe Başkanı: Hizmetlerimiz eşit olarak devam edecek

AK Parti İlçe Başkanı: Hizmetlerimiz eşit olarak devam edecek

Koranavirüs nedeniyle telekonferans sistemi ile yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, "Bir hukuk devleti olarak hizmetlerimiz bütün vatandaşlarımıza eşit olarak devam edecektir" dedi.

12 Mayıs 2020 - 01:20 - Güncelleme: 12 Mayıs 2020 - 01:40

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle AK Parti Bozova İlçe Başkanlığı, Yönetim Kurulu Toplantısını telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

Toplantı esnasında açıklama yapan AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgın hastalığından dolayı ülke genelinde alınan önlemlerin dünya genelinde takdirle karşılandığını kaydetti.

DEVECİ: ÖNLEMLER EN ÜST SEVİYEDE

"Salgın hastalığına karşın olarak  gerek hükümetimiz gerekse tüm belediyelerimiz önlemlerini sıkı bir şekilde alarak halkın güvenliğini ve sağlığını en üst sevide almaya devam ediyor. Koronavirüs hastalığının normalleşmesi ile birlikte alınan tedbirlerde birer birer hafifletilmeye başlandı" açıklamasında bulunan İlçe Başkanı Deveci, şöyle konuştu:

"AK Parti hükümeti olarak ülkemizin ve milletimizin geleceği ve sağlığı her zaman olduğu gibi dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgın hastalığına karşıda çok ciddi önlemler aldı. Alınan önlemler karşısında dünyanın takdirini toplayan ülkemizin başarısı elbette ki başta Cumhurbaşkanımız genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bakanlıklarımız,belediyelerimiz ve teşkilatlarımız olmuştur. Bugün ülke geneline korona virüs salgın hastalığına karşı alınan önlemler neticelerini de bir bir vermeye başladı. 11 mayıs pazartesi gününden itibaren bir çok alanda normalleşme sonrasında işletmelerimiz çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerdir. Ülke genelinde korona virüs salgın hastalığından dolayı hiçbir vatandaşımızın gerek maddi gerekse manevi olarak sıkıntı yaşamaması içinde çok ciddi destekler sağlandı ve sağlanmaya da devam ediliyor. Hiçbir şekilde yapılan hizmetler ve çalışmalar göz ardı edilemez. Hükümet ve teşkilat olarak her zaman milletimizin refahı huzuru, sağlığı için çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz. Korona virüs salgın hastalığından dolayı görevlerini en iyi şekilde yerine getiren başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere kolluk kuvvetlerimiz belediye çalışanlarımız gece gündüz demeden özverili çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyor görevlerinden başarılar diliyorum."

 



'HEP BERABER HER ŞEY GÜZEL BOZOVAMIZ İÇİN'

Deveci, "AK Parti İlçe teşkilatı olarak başta belediyemiz ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla özverili bir çalışma ile korona virüs salgın hastalığına karşın mücadelemiz devam etmektedir. Açıklamasında bulunan ilçe başkanı Deveci, ‘ hep beraber her şey güzel Bozova’mız için sloganı ile halkımıza daha yi hizmet verme adına çalışmalarımız devam etmektedir. 7/24 esasına göre tüm görevli kurumlarımız çalışmalarını sürdürmektedir. Tek bir hedefimiz ve amacımız var. Halkımıza daha iyi hizmet ve halkımızın huzurunu güvenliğini sağlığını sağlamak olacaktır. Korona virüsten dolayı bugüne kadar yaşamlarını yetirenlere Allah’tan rahmet hasta olan tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

'HİZMETLERİMİZ EŞİT OLARAK DEVAM EDECEK'

Koronavirüs nedeniyle vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğinin altını çizen Deveci, "Bir hukuk devleti olarak hizmetlerimiz bütün vatandaşlarımıza eşit olarak devam edecektir. Rehavete kapılmadan evimizde kalarak bu salgını beraber atlatacağız. Sağlık bakanlığımız başta olmak üzere bütün kurumlarımız ile salgına karşı mücadele etmeye devam ediyoruz. Sosyal yardımlar, işçi ve işveren katkı payları, ekonomik değer kayıplarına katkı, çiftçilere destek, bankaların kredi faizlerine sınırlama ve hayatın her alanında milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz" diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda