11 yaşındaki çocuğa elektrik kablolu işkence!

11 yaşındaki çocuğa elektrik kablolu işkence!

Halfeti’de yaşayan Bayram A. kuşlarına baktığı için 11 yaşındaki çocuğa elektrik kablosuyla işkence yaparak korku dolu anlar yaşattı. İşkence gören Muhammet’in annesi Bayram A.'nın gözaltına dahi alınmamasına isyan etti.

20 Eylül 2021 - 17:00 - Güncelleme: 20 Eylül 2021 - 17:03

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde yaşayan Bayram A. apartmanın terasında beslediği kuşlarını seyretmeye çıkan 11 yaşındaki Muhammet Haykır’a dehşeti yaşattı.  Kuşlarını seyreden küçük Muhammet’i zorla arabasının bagajına koyarak bir inşaatın bodrum katına götüren Bayram A.,  çocuğa elektrik kablolarıyla işkence yaptı.  10 Eylül’de Bayram A.’nın kablolu işkencesine maruz kalan küçük Muhammet’in vücudunda izler oluşurken akıl almaz işkenceye maruz kalan çocuğun ve ailesinin psikolojisi bozuldu.

İşkence yaptığı küçücük çocuğu ölümle tehdit eden cani adamın kendisine “Çocuğunu öldürmediğime dua et” dediğini aktaran anne Rahime Haykır, evladının kötü günler geçirdiğini ve şahsın cezasını çekmesini istediklerini söyledi.

GÖZALTINA BİLE ALINMADI!

Muhammet’i hastaneye götürerek darp raporu alan Haykır ailesi, Bayram A.’dan şikayetçi oldu. Darp raporuyla sabit olan işkenceye rağmen gözaltına dahi alınmayan Bayram A. emniyette verdiği ifadenin ardından salıverildi. İşkenceci adamın gözaltına alınmamasına tepki gösteren Muhammet’in ailesi yetkililere seslendi.

 

MUHAMMET MERDİVENDEN DÜŞMÜŞ!

Terasta uçuşan güvercinleri görünce terasa çıktığını emniyet ifadesinde aktaran Bayram A., terasta Muhammet’le başka bir çocuğu gördüğünü söyledi. Diğer çocuğun kendisini görmesi üzerine kaçtığını anlatan Bayram A., “Muhammet’in elinde çuval bulunuyordu. Güvercinleri çuvala koymuştu. Muhammet’in kaçarken merdivenden düştü. O esnada bende Muhammet’i yakalayıp, çuval içerisindeki güvercinler çıkardım. Muhammet’i oradan alarak evine götürdüm. Muhammet’i annesine teslim edip ayrıldım. Arkamdan bağırdılar ama neden bağırdılar bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Feci işkenceye maruz kalarak hem fiziksel hem de psikolojik olarak etkilenen küçük Muhammet, bugün Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nda pedagogla görüştü. Görüşmenin ardından konuşan Muhammet’in ablası Nuriye Haykır, “Bunlar başka bir çocuğun başına gelsin istemiyoruz” dedi.

ANNE’YE “OĞLUNU ÖLDÜRMEDİĞİME DUA ET” DEMİŞ!

Muhammet’in işkence gördüğü günü anlatan anne Haykır, tanımadığı birisinin oğlunu evlerine getirdiğini söyledi. Oğluna işkence yapıldığını paylaşan Haykır, “Arabasının bagajına koyup bir inşaatın bodrumuna götürmüş. Kabloyla oğlumu darp etmiş. Karanlık bir odaya koyup kapıyı üzerine kapatmış. Oğlum bu yaşadıklarını anlatmasın diye onu tehdit etmiş. Ona ‘Ben elektrikçiyim. Eğer bunları anlatırsan sana elektrik veririm’ demiş.  Oğlum kuşunu çalmaya kalkmış. Küçücük çocuk kuşu ne yapacak? Çocuğum okulunu okuyor. Efendi bir çocuktur. Oğlumu kabloyla darp etmiş. Oğlumun psikolojisi bozuldu. Sağlıklı konuşamıyor.  Uyuduğu esnada birden uyanıyor. Uyurken ‘Beni öldürecek’ diye sayıklıyor. Darp eden o adam bana ‘Çocuğunu öldürmediğime dua et’ diyor. Oğlumun psikolojisi bozuldu” diye konuştu.

“BAŞKA ÇOCUĞUN BAŞINA GELMESİN”

Adaletin yerini bulmasını istediklerini ifade eden abla Haykır, o şahsın tutuklanmasını istediklerini kaydetti. Muhammet’in başına gelenlerin başka bir çocuğun başına da gelebileceğini aktaran Haykır, “Benim erkek kardeşim şuan çok korkuyor. Konuşamıyor kendisini ifade edemiyor. Onu uyandırırken çok korkuyor. Birden uyanıyor. Bunlar başka bir çocuğun başına gelsin istemiyoruz” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...