"Yüzme bilmeyen kalmasın Harran" yarışması...

"Yüzme bilmeyen kalmasın Harran" yarışması sonuçlandı

Spordan sanata birçok farklı branşta ilçe halkına hizmet veren Harran Belediyesi “Yüzme Bilmeyen Kalmasın Harran” adı altında yarışma düzenledi.

04 Ağustos 2022 - 15:57 - Güncelleme: 04 Ağustos 2022 - 16:04

Harran Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü ve Harran Kaymakamlığının katkılarıyla düzenlenen yüzme yarışması Harran Kaymakamlığı’nın Kümbet Otel Yarı Olimpik havuzunda, Yetişkin ve Minik olmak üzere iki kategoriden oluşan toplam 72 kişi yüzme sever katıldı.

Serbest stilde düzenlenen yarışmaya, dereceye girebilmek adına kıyasıya bir mücadele verdi. Profesyonel eğitmenlerin gözetiminde gerçekleştirilen yarışmada derece elde eden sporcular için yarışma sonunda ödül töreni düzenlendi. Sporculara madalya, Cumhuriyet altını ve Tablet hediye edildi.

Harran Kaymakamlığı Kümbet otelinde gerçekleştirilen yüzme yarışmasına Harran Kaymakamı Cihat Koç, Harran Belediye Başkan Vekili Mahmut Gündoğdu, İlçe Sağlık Müdürü İbrahim Halil Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Asutay ve birçok veli ve vatandaş katıldı.

Yetişkinler kategorisinde Birinci olan Mahmut Aymaz Cumhuriyet Altını, İkinci olan Ahmet Can Uludağ yarım altın, üçüncü olan Halil Yıldız ise çeyrek altının sahibi oldu.

Minikler kategorisinde yarışan Veysel çetin birinci, Mehmet Biter ikinci, İsmail Ertuğrul ise üçüncü oldu. Minikler grubunun hediyelerini takdim eden Harran Belediye Başkan Vekili Mahmut Gündoğdu, başarılarından dolayı küçük çocukları tebrik etti.

İlçe gençlerine sahip çıkarak her türlü destekte bulunmaya devam edeceklerini ifade den Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Harran" serbest stilde düzenlediğimiz yüzme yarışmamıza katılım sağlayan bütün çocuk ve gençlerimize teşekkür ediyorum.

Minik ve Yetişkin kategorisinde yarışan ve dereceye girerek, ödül almaya hak kazanan kardeşlerimi ayrıca tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...