Viranşehir kırsalda stabilize yol çalışması başlatıldı

Viranşehir kırsalda stabilize yol çalışması başlatıldı

Viranşehir Belediyesi, kırsal Konakyeri Mahallesinde stabilize yol yapım çalışmaları gerçekleştirdi.

24 Ocak 2023 - 11:28 - Güncelleme: 24 Ocak 2023 - 12:29

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmaları kapsamında kırsal Konakyeri Mahallesinde stabilize yol yapım, yol genişletme ve yol açma çalışması başlattı.

Ekipler, yol yapım işlerine dair yaptığı planlamaya göre ilçe merkezi, kırsal mahalle ve mezralarda başlatmış oldukları çalışmalarını ulaşım ve yol şartları seçeneklerini göz önüne alarak, öncelikleri belirliyor.

Belirlenen mahallelerde tamamlanan çalışmalar sona erdiğinde ekipler, plan ve program dahilinde bir başka mahalle ile sürdürecek.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için durmadan, yılmadan çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Viranşehir Belediyesi olarak ilçe genelinde özellikle yol yapım, onarım, kilitli parke yapımı ve yol açma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çok sayıda ekibimiz, Vatandaşlarımızın ulaşımlarını kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar program dahilinde belirlenen bölgelerde devam edecektir” ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda