Viranşehir’de fidan dikimi yapıldı

Viranşehir'de fidan dikimi yapıldı

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla, “Geleceğe Nefes Ol” kampanyası kapsamında, öğrencilerle bir araya gelerek fidan dikti.

11 Kasım 2022 - 13:30 - Güncelleme: 11 Kasım 2022 - 14:02

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes Ol” fidan dikim kampanyası kapsamında, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde İmam Ebu Hanife İmam Hatip Ortaokulu’nda fidan dikme etkinliği düzenlendi. Programa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, kurum müdürleri, kurum çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci ile beraberindekileri çok sayıda çınar, zeytin ve dut ağacı fidanlarını toprakla buluşturdu.

BAKAN NEBATİ’NİN FİDANI VİRANŞEHİR’DE TOPRAKLA BULUŞTU 

Bu yılki teması “Türkiye Yüzyılı'na Nefes” olarak belirlenen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'ne, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den de destek geldi. Bakan Nebati tarafından sahiplenen bir adet fidan, doğup büyüdüğü Viranşehir’de Kaymakam Önder Çengel ve Başkan Salih Ekinci tarafından okul bahçesine dikildi.

Ekilen fidanları da sulayan Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, “Geleceğe Nefes Ol” kampanyasına destek olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başta olmak üzere herkese teşekkür etti.

Başkan Ekinci, yaptığı açıklamada, Viranşehir’de binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını belirterek, “İnşallah bu projeyle ülkemizde ve ilçemizde yeşil alanlar daha da artacak. Bir fidanı toprakla buluşturmak, büyüyüp yeşermesini sağlamak kendimiz ve çocuklarımızın geleceği için yapmamız gereken en önemli görevlerden biridir. Bu kampanyaya destek olan tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programda öğretmen ve öğrencilerin taleplerini de dinleyen Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, daha sonra çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından okuldan ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...